събота, 30 май 2020 г.

Elite - Favorite Scenes // Season 2 ~ Part 1


Здравейте! Как сте?

Аз съм добре, предсесийно. Изгледах Елит и определено сезон 2 и 3 ми харесаха адски много, станаха ми любими и се надявам в бъдещето отново да дам шанс на сезон 1.

Във втория сезон драмата беше в изчезването на Самуел. Запознахме се с трима нови героя – Ребека, на която симпитизирам, Валерио, полубрата на Лу, който разнообрази сезона и се забърка челно в кашата и с Кайетана, която харесах още от началото.

Искам да ви разкажа за любимите ми сцени от този сезон, като ще ги разделя в две части, такива случващи се през първата и втората половина. Няма спойлери от сезон 3, така че четете на воля!

 

Vamos!


1. Кристиан и смелостта да разкрие истината

Ами още на първото парти, в първи епизод. Кристиан беше говорил с Нано и реши да предаде Поло. Смело, при положение, че предаде приятелите си. Въпреки това тръгна с мотора. Карла се беше усетила по-рано, че е възможно да бъде предадена и беше писала на баща си, а той и каза, да не се притеснява и да си изживее вечерта. След това той блъсна Кристиан, като почти го уби. Всичко за семейството.

 

2.Сбогуването на Кристиан с Карла

Почти в края на същия епизод се разбра, че бащата на Карла ще се погрижи за Кристиан, като го прати на лечение в Щвейцария. Колко долно. Но Кристиан успя да се сбогува подобаващо с маркизата, като и каза, че рано или късно ще си намери майстора, че някой ще я свали. И, че се надява да се е оправил дотогава, за да може да танцува на гроба и. Силни думи. Благодарим ти, Кристиан! Не го заслужаваше, но все пак избра да постъпиш мъжки. Евала. 


3. Другата страна на Кайетана

Във втори епизод виждаме къщата, където живее Кайетана, едно от новите момичета. Страшно богата, майка и я няма през деня, тя бързо организира парти със своите приятели – Лу, Валерио и Гузман.  Няколко часа и една, счупена ваза по-късно научаваме истината, всъщност Кайетана работи като камериерка в съответната къща и въобще не води толкова бляскав живот. Майка и се труди в Las Encinas и благодарение на това тя учи там, живеят в малък апартамент доста далеч от гимназията и се грижат за болният дядо. По-късно ще разберем още тайни за Кайетана, като например откъде намира скъпите дрехи, но за сега нека се насладим на превръщането и от Пепеляшка в принцеса всяка сутрин, показана ни в началото на епизод три.

 (Съжалявам не мога да намеря линкче към клипа..)

 

4. Омар – Няма нищо по-лесно!

Въпреки че в края на миналия сезон, Омар каза на окървавения Андер заветното Te quiero!, то в началото на този нямаха много възможности да се виждат, понеже бащата на Надя и Омар претърпя инцидент и магазина остана в ръцете главно на  по-голямото дете. Е, на партито с дрескод червено, Омар най-сетне взе нещата в свои ръце и призна на Андер, че връзката им не е сложна, сложно е да прекара един ден в магазина, преструвайки се на някой друг, и че няма нищо по-лесно от това да го целуне сега, пред всички в този клуб.

След това се опълчи и каза истината на баща си. И беше изгонен.
(
Аз лично ревах на тези сцени!)

5. Поло – Аз убих Марина

Партито в епизод 3 не се разви толкова благоприятно за Поло, никой не забеляза, че той се беше скрил в тоалетната за повече от час (оле, знам колко е гадно хората, с които си да не забелязват, че нещо не е наред.), та накрая Андер го намери и си поговориха. Поло призна за убийството. Андер, беше готов да го предаде, но все пак му даде 24ч да каже на Гузман.

 

6. Поло – Не мога да му кажа

Ами опит за самоубийство не влизаше в моите предстоящи сценарии, но Поло направи точно това при това опита да се удави в онзи басейн, до който ами уби Марина. Добре че Кейетана е добър плувец. Тя му спаси живота, а с помощта на Андер го заведоха в болница, където той каза на единия от най-добрите си приятели, да вземе нещата в свои ръце и да каже истината на Гузман, ако реши.

Ъ, гадно! Бебе Андер ще има да решава какво ще прави занапред…

 

Бонус: В края на този епизод – номер 4 в гимназията се появи Нано. Е нещата са на път да излязат извън контрол, защото това е Елит и никой не е готов да загуби.

 

До скоро! Разкажете ми за вашите любими сцени от този сезон!


Няма коментари:

Публикуване на коментар