четвъртък, 2 ноември 2017 г.

Какво се случи този Октомври? & Hello November!


Здравейте!

Исках да завърша Октомври с някой вдъхновяващ пост на тема Вси Свети, но не успях. Също исках да ви честитя Деня на Народните Будители и в този ред на мисли, смятам че всеки (книжен) блогър е будител, защото провокира интереса в дадена област!
Така че Честит празник, книжни дракончета!


И преди да съм забравила, трите книжни фурии Ваня, Криси и Кали организират четалон, в средата на месеца, в който ще участвам твърдо! Повече за събитието тук.

Октомври беше доста продуктивен месец за мен и блога ми.
Написах цели 15 публикации! От които, цели три ревюта! А също и един (почти) книжен дуел, в който изправих Сана от СКАМ и Сам от Магнус Чейс!

И в книжно отношение Рик Риърдън преобладаваше. Прочетох първата книга за Магнус и страшно ми хареса! Втората си чака реда, след като завърша “Знакът на Атина”, за да ми се съедини историята на Седмината в главата. (Понеже моя милост е чела 1,2,4,5, по номер книги от поредицата “Героите на Олимп”).


Пиърс Браун със своята “УтриннаЗвезда”, тотално ме разби! Дароу и компания, водиха истинска война, чиито край щеше да реши съдбата на цялата Слънчева система! Кръв, отмъщение и много екшън в финалната книга от трилогията “Червен Изгрев”! Също така разбрах, че има и комикси за Синовете на Арес (предистория). Намерих ги в електронен формат, но нямах време да ги чета.


Ходих в Румъния на винен фестивал и представих проект свързан с винопроизвотството в Елзас. Но на тези събития, ще отделя време в друг пост.


На Хелоуин се маскирах, като гадже на Севро. Е не точно. По-скоро като горда виеща/дъщеря на Арес!


Изкарах 5-ца по математика, после се издъних на следващото контолно…. Май всеки си има моменти на спадове. : )


Октомври, беше цветен, пълен с емоции и вдъхновение!
Ноември е тук, надявам се също толкова успешен, макар и леко зимен, ако вярваме на термометъра отвън.
Също така започва и новият сезон в Ски Скоковете!!! <3


Как мина вашият месец? Имате ли планове за Ноември?
До скоро! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар