петък, 8 октомври 2021 г.

ИТАЛИЯ – ИСПАНИЯ vol 2

 

Здравейте! Как сте?

Италия и Испания играха отново преди два дни и аз пропуснах този мач. Но вчера го изгледах, макар и на запис, защото страстта си е страст. А футболът е една от първите ми.

Повторение на финала на Европейското, където си поревах доста, особено, когато се стигна до дузпите. Но позитивното е, че когато играят два отбора, които харесваш – поне единият продължава.

Та мачът отново е полуфинал, но този път на Лигата на Нациите и само че този път се играе в любимата ми Италия. Която излиза с почти стопроцентовия си титулярен състав, докато Луис Енрике е извикал млади играчи, които тепърва ще се доказват. Отборите играят подобно и, когато се отвори пространство някъде по терена става опасно. До края на полувремето Испания води с два гола на Феран Торес, който май ще заобичам…, а азурите са с играч по малко след като Бонучи е изгонен след два жълти картона. А на Сан Сиро се вдига пара, защото Европейският шампион играе добре, но трябва да спечели. Минутата е осемдесет и трета и Киеза асистира на Пелегрини, който изправя публиката на крака. В последните минути има екшън и все пак Испания спира победната серия на Италия и отива на финал (срещу Франция)!

Красив мач, звезди по терена и на пейката, наситена игра с много пасове и три попадения.

Наслада за душата!

Финалът е в неделя от 21:45 и ще вика за La furia roja!

Adios!

Няма коментари:

Публикуване на коментар