петък, 3 декември 2021 г.

The Umbrella Academy АПОКАЛИПТИЧНА СЮИТА // Blogmas 2021-3.1

 

[Hi - for English, please swipe down ]

 

Здравейте! Как сте?

Днес ще ви разкажа за едно явление. Чадърената академия е история за супергерои, но малко по-различна. А любимите ми издатели на комикси от Артлайн Студио, издават на всеки две седмици брой, в който се разказва историята на познати и нетолкова познати герои. Можете да ги намерите в магазините или по бутките за вестници и списания. Първият път, когато видях броят посветен на The Umbrella Academy се замислих дали да си го взема. После си казах 15лв, нем. Обаче, кога за последно сте си купили комикс в обем от 100+ страници, при това такъв, който ви харесва, на тази цена?

Заслужава ли си,?

ДА!

Уважавам тази смела инициатива на издателството и им пожелавам, успех!

А, относно комикса:
В шестте броя е разказан първия сезон на сериала. Доста тъмен, но това е реалният свят на супер героите. За незапознатите: по едно и също време в една и съща нощ се раждат 43 деца, без преди това майките им да имат признаци на бременност. Сър Реджиналд Харгрийвс, световно известен учен и богат предприемач не осиновява 7 от тях. На въпросът защо, той отговаря: ЗА ДА СПАСЯ СВЕТА!

И така, започва едно лудо приключение, което ще ви хареса, обещавам! И също, много важно, дайте шанс и на сериала. Брутално добър е!



Hi!

The Umbrella Academy is on fire! Well, I really love the tv series, but I am really expressed by the comics! Was a pleasure read it in my own language!

Thank you, Artline Studios!

Bye!

Няма коментари:

Публикуване на коментар