понеделник, 14 юни 2021 г.

Elite – Guzmán Caye Rebe & малко за сезон 3

 

Здравейте! Искам малко да си поговорим за Elite, защото преди час и нещо изгледах първия специален епизод от общо четири предвидени такива, преди излизането на новия сезон в петък.

Но първо искам малко да кажа няколко неща за сезон 3, тъй като не съм го коментирала. Беше готино, че епизодите носеха имената на героите. Ребе, Гузман и Кайеттана имаха важна роля. Любовната драма беше силна между Саму и Карла и Ребека се чувстваше използвана. Кайе и Поло пък ми бяха любимци и тя го защити.

Лу беше образа на сезона според мен. Тя изгуби всичко, а там се бореше за бъдещето си, съревновавайки се с Надя. Накрая изградиха прекрасно приятелство. Макар, че Гузман винаги им беше болна тема. Защото и двете го обичаха. Разбира се в неговата глава винаги беше Марина, но за това ще говорим някой друг път.

           Четири бонус епизода, разделение също на части. За да видим какво се случва с нашите любимци, преди новите ученици до пристигнат в Las Encinas.

В първият се срещат Гузман и Кайе в новия дом на Ребека. Оказва се, обаче че майка и не е загърбила миналите си навици и след скандални кексчета те намират огромно количество наркотици. Само че, не са единствените, които ги търсят.

Оказват се в толкова трагично-комична ситуация, защото хората отвън имат оръжия и не са шега работа. Тримата имат различно мислене, но все пак успяват да стигнат до решение, екстравагантно, драматично и да се спасят. Мале, горда съм със себе си, че успях да се сетя за плана, но си признавам че имаше една сцена, която я приех буквално и не бях сигурна дали нещото се случи.

Това епизодче беше истинско удоволствие и нямам търпение след изпита да изгледам следващото!

До скоро, amigos!

Няма коментари:

Публикуване на коментар