вторник, 8 юни 2021 г.

Caught by a Wave / Sulla Stessa Onda – за любовта, която побеждава всичко!

 

Здравейте! Как сте?

Аз преди малко изгледах Caught by a Wave или Sulla Stessa Onda, както е името на филма в оригинал. Пуснах си го спонтанно, след изгледани около пет секунди от трейлъра и съм много доволна от това попадение. Очаквах летен, романтичен филм и го получих. Обаче, плаках на три пъти, защото не бих го сложила в категорията разтоварващ.

Запознаваме се със Сара и Лоренцо, които пък се запознават на лагер по ветроходство. Прекарваме летните дни с тях, виждаме как се влюбват, израстват и всеки се справя с трудностите в своя свят. Отварям скоба, съчувствам искрено на Сара, за проблемите които има, защото най-малкото знам какво е да те заболи крака – чупила съм го, като по-малка, а в последните месеци го изкълчих и изкривих доста пъти.

Историята на пръв поглед изглежда стандартна, но цялата душа, която италианците вкарват във всяка сцена, истинско изкуство! Залезите, крайбрежието на Палермо, емоционалността на героите – прекрасни и много близки до нас, като нация и не само. Красив филм, който ви препоръчвам да изгледате в някой от следващите летни дни. Защото италианците създават качествено кино. А също и музика.

До скоро, amici!

Няма коментари:

Публикуване на коментар