понеделник, 10 януари 2022 г.

Elite – сезон 3 // Моите впечтления и мисли

 

Здравейте! Как сте?

Аз съм предизпитно, но използвах последните дни, освен за учене, но и да си доизгледам последните епизоди на от четвърти сезон на Елит. Новата ера изглежда добре, но днес искам да обърна внимание на сезон 3, за който не съм говорила тук. А ми хареса ужасно много, беше на нивото на сезон 2, който беше бруталенкато изпълнение!

Епизодите в този сезон са кръстени на нашите любими герои, с които се смяхме, плакахме и обикнахме. Има ужасно много нерви и нещата е време да стигнат до своя финал. Който е абсолютно логичен! Продължавам да си харесвам Самуел и Надя. А кашата е пълна и ще привърши в едно грандиозно парти, където ще се тества силата на приятелството и любовта.

Надолу следват спойлери, защото искам да говоря направо.

Така че предупредени сте!

Оценка 5/5 за Elite Temporada 3!

Препоръчвам този сериал!

Добре, днес си изгледах половината финален епизод. И онази сцена, когато Гусман почти уби Поло. Добре че беше Саму. Честно казано, толкова исках Карла да не го разиграва, макар че той си го върна с Ребе. А щяха да са сладки. Кайетана обича Поло и са наистина издържана двойка, разбира се всеки с тайните си. Валерио и Лу, имаха силни моменти, и никога няма да забравя онова полусестра. Любимият ми Андер! Добре – това с рака и химиотерапията, не го очаквах и бях тотално втрещена от факта, че може да загине и факта, че с Омар се разделиха.... Надя беше лъча светлина за Гусман, но заминаването и беше логично. Преследвай мечтите си, момиче! А двете с Лу, определено направиха революция.

Разбира се, не мога да не кажа и няколко неща за самата Лукреция, която заедно с Поло, може би са героите на сезона. Много силни роли. След като изгуби всичко – Валерио, благословията на баща си, обичта на Гусман. И Марина. Беше логично, точно тя да отиде да се разправя с Поло. Ами неговото решение, да скочи от онзи прозорец? И факта, че Гусман успя да му прости, за сестра си.

Финалът е сладко-горчив. Сбогувахме се с Лу, Надя, Карла и Валерио. Е, някои от тях можете да ги видите в кратките епизодчета… , a сезон три е брилянтен. И в Las Encinas предстои нова ера и нови нeща, които ще се случат. До тук ще спра, а за четвърти сезон ще ви разкажа някой друг път!

Adios!

Няма коментари:

Публикуване на коментар