неделя, 9 май 2021 г.

Сватбата на ~ Ани и Шетиль ~ !!!

 

Здравейте! Как сте?

Аз се чувствам прекрасно, защото вчера беше незабравим ден!

Историята започва от едно вечерно събиране на бар, когато се запознах с две невероятни дами – бъдещата булка и нейната кума.

Няколко кафета и месеца по-късно и наистина неочаквана покана за сватбата, която пристигна по пощата – най-готиното нещо, да си отвориш плика и да я видиш! Невероятно красива!

Като човек който премисля нещата доста се чудех как ще си изкарам при положение че познавам шепа хора. Отговорът на този въпрос е че си изкарах невероятно и съм благодарна на приятелите, с които делях маса и дансинг!

Като съм почнала с благодарностите – Ани, нямаш си на идея колко щастлива ме направи! Благодаря ти, прекрасна за това приключение!

А сега ще ви разкажа за този ден чрез моите писания:

Всичко започна в Ритуалната зала, където когато отидох имаше две сватби, никоя от която не беше моята! Но после видях нашите булка, младоженец, кум и кума и всичко се нареди. Намерих и моите хора, започнаха снимките и преминахме към ритуала. Като човек, който от дете не беше ходил на сватба беше истинско удоволствие да наблюдавам всяка част. Младоженците си казаха горчивои поехме към църквата, където имаше втора порция снимки и още запознанства. Тази част беше най-дълга, но всичко мина по вода, буквално валя малко. Част от сватбата отидохме да хапнем, докато любимото ни дуо, заедно с кумовете и шаферките бяха на фотосесия.

И после право към ресторанта, където ни очакваха welcome drinks и кетъринг.  Още след първите тостове, щастието се изсипа под формата на цяла дъга! Мисля си, че дори и да си я бяха поръчали, нямаше да стане по-добре! ^^

Искам да кажа, колко много обожавам цялостната организация, която Ани и Шетиль направиха. От музиката, подходяща във всеки един момент, през менюто – страшно вкусно, а тортата – леле, тортата – истинско изкушение, сякаш балонени блатове, но супер вкусни до моментните снимки и включването на нас, гостите в игрите!

А и това да видиш как чужденци играят български хора, толкова миличко ми стана! Прекрасни бяха младоженеца и кума! Та, танци, вино, разговори на терасата. И стигаме до частта с хвърлянето на букета! Едно от нещата, които най-много ме докоснаха, беше това че булката си раздели букета на части и даде стръкче на всички нас, момичетата отпред. Толкова мил жест!

И също така, (това се случи, докато чакахме да започне ритуала в църквата, но се сещам да го спомена сега), тя ни каза, че най-прекрасното чувство е това да се омъжиш и ни го пожела на всички!


8-ми май 2021 година. Една отлагана и дълго чакана сватба се състоя и ми остави сладки спомени за цял живот!

Още веднъж, благодаря на всички!

 

 

P.S. I promise will write post in English soon!

Няма коментари:

Публикуване на коментар