сряда, 13 април 2022 г.

“Тръпка” от Али Рейнълдс // Ревю

 

Здравейте! Как сте?

Днес ще ви разкажа за най-добрия трилър, който прочетох в близко време. Тръпка от Али Рейнълдс ни пренася във Френските Алпи, където се срещаме с група сноубордисти, били приятелри преди десет години.

Тогава са цяла група, които изкарват няколко месеца заедно, изпълненени с тренировки, предизвикателства и лични битки. Всичко завършва с изчезването на един от тях. И нищо вече не е същото.

Десет години по-късно, по мистериозна покана петимата герои се събират, отново. Тайните ще бъдат разкрити. И някой дебне в сенките. Призрак от миналото или гузната съвест на всеки един?

Още, когато видях корицата на Тръпка, знаех че ще прочета тази книга и, че ще ми хареса. Имам слабост към книги свързани едновременно със сняг и спорт. Действието се развива на два фронта – преди и сега. Динамичен и увлекателен изказ, бавно, но сигурно нагазваме все по-навътре в снега и правим все по-неочаквани скокове по рампата.

Харесвам Мила, от чиято гледна точка върви историята. Симпатизирам по някакъв начин и на останалите герои. Наистина добра книга, която ви препоръчвам. Оценка: 5/5

До скоро, приятели! Четете, а хубавите книги ще ви намерят сами! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар