неделя, 7 февруари 2021 г.

5 неща в “Изгревът на Аврора”, които обожавам!

 

♦ Близнаците – мечта ми е да имам брат-близнак, за съжаление се задоволявам с това, че имам по-малък. Скарлет и Тайлър са прекрасни! Умни, комуникират си с погледи, смели, симпатични!


♦ Героите – имаме Финиан, който е огън, който хапе и става дъга, смисъл, прекрасен е! Зила, мълчи, и просто стреля с бластера и е супер умна. Кат, която иска нещата да вървят в релси, но има сърцето да им спаси задниците, дори и да разбие кораба. Ари и Кал, всеки с уникална история, изстрадали, толкова сладки. Като цяло хармонията и хаоса в екипа са ми любими. Връзката между всичките ми любимци и това да дадат всичко, в името на общата кауза – да спасят тази Вселена.

♦ Хуморът – обичам книги и герои, които могат да ме разсмеят с глас. Тази е една от тях и много си я обичам.

♦ Гледните точки – благодаря на всички богове на Космоса, но имахме гледни точки от всички герои и беше/е невероятно! Нямам търпение за книга номер две!

♦ Болката – ох, знам. Но сладкият край, не е запомнящ се! Нямам идея накъде отиват нещата, но си мисля, че няма да остана разочарована от екшъна, само моля ви се, не искам да плача повече! Обичам си ги тези герои!

П. П. Честит Рожден ден, Дарче!

2.П.П. На този ден играх Авалон за първи път, преди точно две години и разкрих чувствата си пред някого. Беше лесно. Не таете нищо в себе си. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар