събота, 6 февруари 2021 г.

Мислите, че имате кофти ден..., запознайте се с Отряд 312!

 

Здравейте! Днес ще ви разкажа за един звезден екип кадети, които трябва да се сработят и да се изправят пред тайните, които Вселената ще им разкрие.

Започваме с Алфа-та на екипа, дами и господа, Тайлър Джоунс. Златното момче на академия Аврора, отличник, блестящ стратег и роден лидер. Готов да помогне, във всяка ситуация и да застане зад екипа си, като поеме цялата отговорност.

Следва, Лицето на отряда – Скарлет Джоунс, по-голямата близначка на Тай. С впечатляващ списък от бивши гаджета, тя се занимава с дипломацията и преговорите. Родена да говори, също така усеща, нещата и преценя хората отлично.

Триото допълва Катрин Бранок – Аса на екипа. Познава се с близнаците Джоунс, още от детската градина, умее на управлява всеки един космически кораб, устата, смела и съвестна.

Финиан де Каран де Сийл – бетраскан, Гайката на отбора или Технологичния хакер-гений, страхотно парче, хумор на 102%, ирония и чувства. Носи екзокостюм, защото има леки проблеми с гравитацията, но е абсолютно страхотен!


Зила Мадран – Мозъка на отряда. Страховита, мълчалива, страшно умна. Трудно комуникира с хората.

Калис Идрабан Гилрет – силдрат и Таран, аутсайдер. Бойни умения, притаен гняв, но добро сърце. Искрен, държи на самоконтрола.

Това е Отряд 312. Всъщност, умишлено не съм споменала, но нека ви запозная и с Аврора Дзие-Лин ОМали, която е единствената оцеляла, жива пътувала през галактиката двеста години. Има бял кичур в тъмната коса, владее телекинеза и разни други способности. Тя е Спусъка, който трябва да победи голямото Зло.

Е, ако си мислите, че сте имали гаден ден, ами едва ли мечтите и бъдещето ви са се изпарили и пътувате към опасна планета, нали?

Изгревът на Аврора е прекрасна и си заслужава четенето! Отивайте да четете и моля, пак заповядайте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар