сряда, 19 юли 2023 г.

“Десет истини и едно предизвикателство” от Ашли Елстън

 

Здравейте! Как сте? 

Лято е, а навън температурите са над тридесет градуса. Ами представете си, да трябва да работите под жаркото слънце и да трябва примерно да подреждате топки за голф. Точно това и се налага да прави на Оливия, когато разбира, че има шанс да не завърши гимназията, заради половин невзет кредит по физическо възпитание. В комплект с това, родителите и са извън града и всяко нейно действие бива следено благодарение на проследяващато приложение, инсталирано на телефона и. Добре че, голямото и шумно семейство също е наоколо, а готините и братовчеди и приятели са готови да се замесят в кашата заедно с нея, за да успее да се справи с всичко!

“Десет истини и едно предизвикателство” от Ашли Елстън е забавна, свежа и позната история за порастването, семейните отношения и влюбването. 

Като човек, който има голямо семейство – отлично разбирам Оливия! Понякога е трудно да се оцелее в тази среда, но пък винаги е забавно. 

Книгата ни показва, че истината винаги излиза наяве. Че да си добър си заслужава. И понякога не е лошо просто да се отпуснеш и да се позабавляваш. 

Препоръчвам я като лятно, разпускащо четиво за плаж или за палатка! Ще ви допадне! 


До скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар