понеделник, 20 март 2023 г.

“Всеки в моето семейство е убил някого” // Мини ревю *Кръвта вода не става!*

            Здравейте! Как сте? 

Аз съм добре и днес искам да ви разкажа за една прясно излязла на български книга с убийствено красиво оформление! “Всеки в моето семейство е убил някого” от Бенджамин Стивънсън е криминална мистерия, поднесена с голяма доза реализъм и хумор, която щателно следва “Десетте заповеди на детективската литература”  Роналд Нокс. 

Нашият разказвач, който е и писател е Ърнест Кънингам, чиято майка го мрази, предал собствения си брат и сегашен притежател на около двеста и шейсет и седем хиляди австралийски долара в брой. Когато шантавото му семейство, всеки известен с делата и постъпките си се събира в отдалечен ски курорт нещата малко по малко ескалират. Особено, когато още на втория ден се появява първият труп!



Книгата е изключително интересна и авторът подхожда по такъв начин, че абсолютно сме съпричастни и следим изкъсо тази семейна история, която има множество гледни точки и разклонения. Едно е сигурно Кръвта вода не става!

Настанете се удобно, може да си сложите наблизо лист и молив, за да си отбелязвате вашите заключения и се насладете на този прекрасен роман, в чиято достоверност, не мисля че можете да се съмнявате!


Няма коментари:

Публикуване на коментар