вторник, 15 ноември 2022 г.

"Повече от музика" – Аби Хименес // Ревю

             

           Здравейте! Как сте? 

Днес ще си говорим за една книга, която прилича на младежка романтична история, но всъщност е много повече. 

Слоун е в дупка, две години след смъртта на годеника и. Но Съдбата и повдига завесата, като почти прегазва симпатично кученце, в което веднага се влюбва. Собственикът му – Джейсън е световноизвестен музикант и се намира на другия край на света, но не е арогантният тип, който е зарязал своя домашен любимец. Химията между героите се усеща от километри и това да бъдат заедно е толкова важно, колкото и кислорода.

И тук приятели, нагазваме в дълбокото. Защото е адски трудно да се нагодиш понякога, колкото и да ти се иска! 

Предупреждавам за наличиeто на спойлери от сюжета!



Джаксън както е сценичното име на втория ни главен герой тъкмо пробива с първия си албум в музикалните среди. Следват интервюта, фотосесии, турне на няколко континента. А, той осъзнава, че иска единствено да създаде семейство със Слоун. Но в тез среди не е толкова прекрасно всичко, както изглежда. представете си концерти всяка вечер или през ден. Репетиции, пътуване… определено е изцеждащо за всички. В един момент Джейсън вижда колко е нездравословно и решава просто да я пусне, за да е щастлива. И това е най-трудното, но и най-правилното решение! 

Любовта боли, скапан факт, но е така, понякога. И трябва да вземаме гадни решения, за да опазим себе си и останалите. Защото да нямаш вътрешен мир е пагубно. Или вдъхновение. Винаги трябва да гориш за нещо или някого. 

Истинските приятелства, също са ужасно важни!

Книгата на Аби Хименес е написала брилянтна история за истинската страст в живота. И за помощта, която трябва да оказваме на останалите, просто защото сме хора! 

Оценка: 5/5

Помагайте и обичайте!

До скоро!


Няма коментари:

Публикуване на коментар