неделя, 16 октомври 2022 г.

Ева от/в Дортмунд

             

           Здравейте! Как сте? 

Аз имам някаква нужда да ви споделя за един от героите, който съм прехвърляла стотици пъти в главата си, но май не съм писала нищо. Разказвала съм на братовчедка ми милиони сценарии, защото и двете бяхме обсебени от футбола по това време. 

Така че, искам да ви запозная с Ева. 


(Emily Rudd, актриса)

Това е образът в моята глава, как изглежда тя. Та, Ева е германка и както цялото и семейство (майка и, баща и и по-малката и сестра) е фен на Борусия Дортмунд. Един ден, докато твори нещо на паркинга на Сигнал Идуна Парк (стадионът на BVB 09) почти бива блъсната от паркираща кола. Шофьорът е Марко Ройс. 



Нататък си върви като стандартен фенфикшън. Влюбват се, тя ходи на мачовете му, Ан-Катрин (половинката на Марио Гьотце) и става най-добра приятелка, (тук той си остава завинаги футболист на Борусия и с Марко също са най-добри приятели) и така нататък. Двамата имат две русокоси деца, минават и през някоя друга караница и драма, но любовта възтържествува. 

Днес, Марко Ройс е щастливо женен за тази мацка и продължава да рита за Борусия. Марио Гьотце изведе Германия до титлата на Световното през 2014, което Ройс пропусна, заради тежка контузия, също така премина в редиците на Байерн Мюнхен, който е вечния конкурент на Борусия, а после пак се завърна…

Въпросът е, че Ева си е в Дортмунд. И разбира се, не съществува, освен в моята глава. Но няма да стигне до Борусия.  Но, знаете ли, Вичи ще го направи. И нямам търпение да прекарам още един по-малко от двадесет и четири часа в Германия! 

И, ако видя тениска с номера на Марко Ройс на гърба, смятам да я занеса на Ева. :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар