четвъртък, 20 юни 2019 г.

“Споделеният апартамент” - Бет О’Лиъри // Ревю



Здравейте! Как сте в този слънчев, юнски ден?
Днес почивам и съм готова да завладея света или поне да свърша доста неща.
Преди около седмица си купих Споделеният апартамент” от Бет О’Лиъри, издават Ибис. Беше една от онези импулсивни покупки, които просто правиш, защото имаш нужда. (Благодаря ти, Елена!) Бях чела ревю на книгата мисля че в блога на Кали и много ми допадна.


Нашите двама герои по нужда споделят едно и също жилище. Оставят си сладки бележки и се опознават, малко по малко чрез тях.
Тифи работи като редактор и нейни клиенти са ексцентрични писатели, пишещи за DIY неща. Плетене, дърводелство и т.н. Тифи също има и бивше гадже, което още обича. И най-добри приятели, които и помагат страшно много.
Леон работи като медицинска сестра и общува с пациентите, повече от колкото с приятелката си. Брат му е в затвора, обвинен неправилно и Лео се опитва да го измъкне.
Тифи е ексцентрична, много сладичка и добра душица, а Леон е чувствителен, премисляш нещата и страшно мил. Понякога и двамата са несигурни в себе си, а друг път действат смело водени от най-чисти чувства.


Връзките в книгата са толкова силни! Тифи, Гълти и Мо, приятели още от университета и си помагат във всичко, макар че понякога има и сръдни.
Връзката между братята. Макар че Ричи е далеч, той винаги успява да вдъхне кураж на Леон.
Книжката ми хареса толкова много! Прекрасна история, невероятни герои, няма как да не ги харесате и дори да се влюбите в тях, обрати и чисто човешко щастие! Препоръчвам я на всеки мечтател, влюбен в живота, ще ви докара купища усмивки!

Оценка: 5/5


До скоро!
~Вичи

Няма коментари:

Публикуване на коментар