неделя, 9 декември 2018 г.

"Наградата", сълзите и (чуждите) усмивки. // Blogmas ден 7, 8... & 9


Здравейте!
Нека да възродим Блогмас.




Ден 7
Направих си финалния тест в English Academy и ура, курса свърши. После се размотах за малко из Коледният базар. Малки къщички, греяно вино, скара, светлинки и щастливи хора.


С моя добра приятелка и гаджето ми бяхме на кино. Гледахме Наградата италиански филм за писател, който печели Нобелова награда за Литература и тръгва заедно със сина си, дъщеря си и дългогодишния си сътрудник на пътуване с автомобил до Швеция, за да я получи. 


Сладко-горчив, изпълнен с поуки и с ситуации, които ни показват, че не трябва да се предаваме. Препоръчвам го с двете ръце. После се разходихме отново из базара, направихме си снимки, хапнахме… беше хубаво!


Извод – наградата бяха тези моменти, когато сме заедно.


Ден 8
Първият ми студентски празник. Имах големи очаквания, че с групата ми ще си изкараме страхотно. Е, не се получи точно така. После довършвах купона заедно с приятелите ми.


Извод – наградата в този ден бяха именно те.


Ден 9
Много хубаво не е на хубаво. Радвам се, че нещата си излязоха след 3 месеца връзка. А не след година да речем. По принцип ми омръзна да хабя нерви, емоции и сълзи. 

Ел, благодаря че дойде! Беше ми нужно да си поговорим! Нямам търпение да прочета Гибелна буря”; никой Калоре, не е достоен за обичта на Мер.



Успешна седмица!
Блогмас ще продължи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар