четвъртък, 29 август 2024 г.

Накратко: Sziget

Здравейте! Как сте?
Днес ще ви разкажа малко повече за един от най-големите музикални фестивали в Европа, а именно унгарският Сигет! Намира се на остров в Будапеща, който за една седмица се превръща в малък глад!
Билетите са си солидни по около 100 евро на ден, но си заслужава на 200%! Десетина сцени, лунапарк, цирк, парти зони, танцови такива и още много! Фестивалът разполага с плажна ивица, място за къмпинг, магазини, каквато ви храна ви се прияде, можете да я намерите!
От към музика – за всеки по нещо! Аз чух любимите ми момчета на Главната сцена, което беше ВЕЛИКО! Също така куп други музиканти, които харесвам и открих и нови любимци! 
Пях с цяло гърло, танцувах на макс, и изживях пълноценно трите ми дни в Будапеща – огромен и адски уреден град и Островът на Свободата – Sziget! 
Бих ли повторила? Определено!
До скоро!

четвъртък, 22 август 2024 г.

Как отидох на концерт на Махмуд, по-малко от половин час преди началото му!

Здравейте! Как сте?
Днес ще обсъдим набързо последиците от спонатнните решения. Защото моята лятна Италия, беше планирана още от април, и знаех за концерта на Махмуд, който щеше да бъде в Катания в същия период. Не си бях взела билет, Етна изригваше периодично, станаха и други неща... И дойде деня, после и вечерта. 25 минути преди концерта си купих  билета, бързах до парка и си изкарах невероятно! Танцувах, пях, усетих енергията! И съм толкова щастлива и благодарна от това си решение! Можеше и да не ми хареса..., но ОПИТАХ! И стана, както очаквах! Та, изводът от тази история е буквално, носете си новите дрехи и не чакайте до утре! ♡
До скоро! 
П.п. Благодаря ти, Е.!!!❤️‍🔥

четвъртък, 15 август 2024 г.

Днес Морето се усмихна, защото Градът ни празнува!

          Здравейте, как сте?


Честит празник на всички прекрасни празнуващи и на Варна, за която днес ще си говорим за хубавите неща!

За пълният с хора град през лятото, глъчката, светлините, изгревите, залезите, морето – МОРЕТО! За хубавите хора, любимият ми плажен бар, филмовите фестивали и музиката по улиците!

Винаги ще има какво да се подобри, но можем да започнем оттам да бъдем учтиви, да си изхвърляме боклуците в кошовете и да се усмихваме малко повече!

О, Варна! Празнувай и се развивай!


неделя, 4 август 2024 г.

ю л и


Здравейте! Как сте?

Юли преля в август, а поредния понеделник вече чука на вратата! О, колко ужасно много неща ми се случват! Ежедневно! Има усмивки, има сълзи, много музика, много смях, много работа и някоя друга сбъдната мечта! Истината е, че съм голям инат, когато нещо ми трепва вътре и горя за някого! Ще се боря до последно и после пак! Благодарна съм, че съм заобиколена от читави, прекрасни хора, които първо ми разбират шегите и второ ми вярват в мечтите!

Пътувах два пъти през юли, а нови четири ми предстоят през месец номер осем. Нови държави, любими градове и нямам търпение пак да стегна раницата!

Понякога не ми достига време – дали за сън, за гласовите съобщения, които съжалявам, но понякога ми отнема дни да чуя и отговоря! Но толкова съм ви благодарна, че ме слушате и помагате! Оле, любими хора, обичам ви, прекрасни сте!

Винаги искаме още… или пък просто живеем за мига! Мисля че е окей! Даваме любов, а който иска да я влиза! Не ни се губи!

А там, където звуздите са просто хора с широки усмивки и изкрящи очи, където всичко е блясък, а езикът няма значение, където завинаги остана един зелен тънкописец, там в един град малко по-голям от Варна, оставих част от сърцето си!

С въображаема мента в ръката ви казвам ЧЕСТИТ АВГУСТ! И отплавам за следващия остров!

Carpe Diem и до скоро!















Carpe Diem и до скоро!